VI TILBYDER

Inspiration til alle med vores viden, indsigt og erfaringer, samt #plusdintid løsninger med resultater, der overbeviser.

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

Vi deler inspiration med alle. Ring på 7023 1716 eller skriv til .
Tilbage til CASES INSPIRERER

 

 Afbrydelserne og fejl i vores hverdag er reduceret til næsten nul!
Det er helt vildt, hvor det har lettet vores samvittighed og fjernet
vores frustratione
r

Udtaler en presset teamleder

 

Vi blev udfordret på vores vanetænkning og de blinde vinkler - det åbnede vores øjne. Nu tænker og handler vi på en ny måde. Det fjerner nu den dårlige samvittighed, fordi vi tidligere ikke nåede det vi skulle.

Udtaler et team af 13 pressede kolleger

 

Jeg troede ikke at vores dårlige vaner og manglende overblik havde så stor negativ indflydelse på vores performens mål. Nu kan vi se værdien i at se hverdagens opgaver i en helhed fremfor mange af os sidder i små siloer og hytter vores eget

Udtaler partner i regnskabsservice virksomhed

 

I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger. Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj.

Uddrag af udtalelse fra daværende borgmester Jørgen Glenthøj

 

Jeg troede ikke at vores dårlige vaner og manglende overblik havde så stor negativ indflydelse på vores performens mål. Nu kan vi se værdien i at se hverdagens opgaver i en helhed fremfor mange af os sidder i små siloer og hytter vores eget.

Udtaler partner i regnskabsservice virksomhed