PLUSTID LÆRINGSFORLØB

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

Bekendt!?

 

                Nysgerrig på plusDINtid?

  

Undgå adfærdsfælden og vær med til at sikre, at I ikke kun bliver, men også forbliver den foretrukne spiller på jeres marked!

Vi tilbyder læringsforløb for ledere, teams og medarbejdere, som ønsker at bryde med adfærdsfælden og blive mere nysgerrige på #plusDINtid. Vi ved, at vejen til succes ligger i at kombinere 100% viden, 100% motivation og aktivere handlingen til 100%. Ved at bringe disse tre elementer sættes i spil samtidigt, kan I opnå de ønskede 100% værdiskabende resultater.

Vi gennemfører skræddersyede #plusDINtid læringsforløb, der er tilpasset din organisation.

Vi er eksperter i at udvikle jeres talent og viden, så du, dit team og medarbejdere opnår en dybere forståelse og konkrete færdigheder inden for #plusDINtid, hvilket vil give jer mere PLUStid og mindre MINUStid. MINUStid er en hverdag fyldt med tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer, og meget mere, der resulterer i et usundt pres. 

 

Vi er eksperter i at udvikle jeres talent og viden, så du, dit team og medarbejdere opnår en dybere forståelse og konkrete færdigheder inden for #plusDINtid, hvilket vil give jer mere PLUStid og mindre MINUStid. MINUStid er en hverdag fyldt med tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer og meget mere, hvilket resulterer i et usundt tidspres. PLUStid skaber grobund for en attraktiv og værdiskabende arbejdsplads med øget teamtrivsel og et større overskud.

 

Med udgangspunkt i jeres organisations situation, designer et kort eller længere læringsforløb der tager udgangspunkt i en holistisk tilgang, hvis vi - på en nudgende, humoristisk måde - udfordrer de blinde vinkler og vanetænkningen. 

 

Som et tilvalg tilbyder vi også at støtte og faciliterer konkrette forbedringsproces-forløb med at omsætte al #plusDINtid viden og motivation til konkret handlinger og en varig forankring af PLUStid forbedringerne, der sikrer de værdiskabende resultater.

 

Skab ejerskab i handlingen, der udløser
resultater med en 100% værdisum

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

Lad os tage en snak over en varm kop kaffe eller mødes online via Teams. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den bedste skræddersyede læringsforløb, der passer til dine og organisationens behov.