PLUSTID FACILITERING

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld


Få styr, retning og mål på dine idéer med en
pålidelig og erfaren facilitator!

I et trygt, åbent og tillidsfuldt samarbejde tilbyder vi os som ledelsesfacilitator for dig i din ledelsesrolle, 24/7.

 

Uanset om fokusset er at få styr, mål og retning på dine idéer, tanker og overvejelser, eller hvis du ønsker inspiration, rådgivning og hjælp i forhold til en udfordrende, kompleks situation – eller noget helt andet – så støtter vi dig med at komme godt fra start og sikre dig de ønskede resultater.

 

facilitering, coaching, team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

Du opnår:

# Forbedret kommunikation og samarbejde: Vi hjælper dig med at skabe en åben og sikker atmosfære, hvor du frit kan dele dine ideer og perspektiver. Dette betyder, at du forbedrer dine kommunikations- og samarbejdsevner i din ledelsesrolle.

 
# Et stærkere grundlag for at træffe beslutninger: Vi guider dig gennem beslutningsprocessen ved at sikre, at al relevant information bliver overvejet, og alle input bliver vurderet. Dette betyder, at du undgår blinde vinkler og vanetænkning, hvilket resulterer i mere informerede og effektive beslutninger.
 
#  Øget produktivitet i dit arbejde: Vi faciliterer og leder processen, så du kan møde dine kolleger og teams bedre forberedt og være mere fokuseret, produktiv og effektiv. Dette betyder, at vi hjælper dig med at sikre, at dine dialoger og argumentationer med dine kolleger holder sig på sporet, at målene bliver nået, og at resultater opnås.
 
# Bedre konfliktløsningsevner: Vi hjælper dig med at håndtere konflikter og guide dialogen mod positive løsninger. Dette betyder, at du kan skabe et neutralt rum, hvor parterne kan udtrykke deres bekymringer og finde fælles fodslag.
 
# Forbedret problemløsning: Vi hjælper dig med at blive bedre til at håndtere grupper gennem effektive problemløsningsmetoder og -processer. Dette betyder, at du bliver bedre til at identificere og håndtere problemer, udforske alternative løsninger og lette konsensusopbygning.

 

Vi deler inspiration med alle. Ring på 7023 1716 eller skriv til .