PLUSTID TIL FN17

fn17 verdensmål

 

Vil din virksomhed gerne arbejde med FN’s verdensmål, men som bokser lidt med organisering og at finde tid og ressourcer til det i hverdagen til at blive bæredygtig?

 

Pas på adfærds-fælden i jagten efter af blive bæredygtig!

Den stigende konkurrence og kundernes forventninger til os som leverandør betyder, at vi skal præstere mere og mere - ofte uden at der tilføres flere personale ressourcer. Det er derfor ikke så underligt, at vi kan føle os presset på tid i hverdagen!

 

Mange virksomheder taler i dag højt om bæredygtig FN17 verdensmål, klimaet og verdens vé og vel. Men, hvad gør vi egentlig for at forbedre os – eller er det bare noget vi taler om, en masse gode  hensigter, men uden handling?

 

Adfærds-fælden ‘klapper’ når vi: har fået indsigt og viden om FN17 verdensmålene og vi er motiverede til at arbejde med FN17 verdensmålene, men der er 0% handling i omstillingen til bæredygtigt arbejde. Det betyder 0% effekt og dermed ingen bæredygtig udvikling!

 

En af de klassiske adfærds-fælder, der typisk ‘klapper’ i organisationerne og forhindringer at der skabes en effekt, er: ”Vi har ikke tid – så vi kan ikke lige nu!”.

 

For mange virksomheder kan det derfor være en rigtig stor opgave med en omstilling. Det kan føles uoverskueligt og tillige presse økonomien yderligere.

 

Løsning: Lad os da for pokker komme udenom adfærds-fælden med disse tre F’er -

1) Find - dagligdag MINUStid - tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer og tidspres - i de eksisterende arbejdsrutiner hos personalet. Vi ved MINUStid ikke giver effekt!

 

3) Forbedre - Fjern MINUStid’en i arbejdsrutinerne og få mere PLUStid til omstillingen til bæredygtigt arbejde.


3) Fortsæt - med at fastholde PLUStid gevinsten ved at nudge nye vaner og adfærd ind i organisationen.

 

Sådan kommer du i gang med at skabe mere tid til verdensmålene og samtidigt skabe en konkurrence fordel - før din konkurrent gør det! 

 

fn17 business, kontor, leder, mellemleder, teamleder, hr, direktør, team-nlp-lean-pdca-coaching-talentudvikling-oplevelseslaering-selvstyrende-plustid-aeldrepleje-hjemmeplejen-trivsel-overskud.jpg' alt=

 

Kontakt os - og book en gratis inspirationstime med os.