Privatlivspolitik/GDPR

Plustids Privatlivspolitik 25. maj 2018

Vi tager personlige oplysninger meget alvorligt og er dedikerede til at beskytte dem. For at gøre det, har vi etableret procedurer og teknologi til at sikre, at oplysninger håndteres ansvarligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelses- og privatlivslovgivning.

 

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler de personoplysninger, som vi modtager fra vores kunder, hvilke oplysninger vi indsamler, når man besøger vores website, hvordan vi bruger disse oplysninger, og hvilke valg vi tilbyder for at få adgang til, opdatere og kontrollere disse.

 

>> Hvordan og hvor vi opbevarer information?

Alle personlige oplysninger, som vi måtte ligge ind med er beskyttet. Vi har procedurer og teknologi til at sikre, at oplysninger håndteres ansvarligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelses- og privatlivslovgivning.

 

Plustid opbevarer data på computere med begrænset adgang til de medarbejdere, der som led i deres arbejde har behov for adgang til personopluysninger. Vores sikkerhedsforanstaltninger revideres løbende for at sikre, at personoplysninger behandles på en ansvarlig måde og i overensstemmelse med loven.

 

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at kunne levere den aftalte ydelse. Vi opbevarer som regel vores data op til tre år. Nogle oplysninger opbevarer vi i længere eller kortere tid f.eks. af hensyn til overholdelse af bogføringsloven i forhold til fakturaer, tilgodehavender, korrespondance, betalingsoplysninger mv., kan vi opbevarer disse oplysninger i fem år efter endt regnskabsårs afslutning.

 

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der genereret logfiler på serveren. Logfilerne indeholder tidspunkt for dit besøg, dit IP-nummer, oplysning om hvilke sider du besøger og oplysning om din enhed/pc, herunder operativsystem og browserversion. Logfilerne opbevares i op til 6 måneder af sikkerhedsmæssige årsager for at forhindre misbrug og uautoriseret adgang.

Vi kan anbefale, at du benytter plustid.dk, hvis du ønsker at benytte en krypteret indgang til hjemmesiden.

 

I forhold til statistik på vores hjemmeside kan vi benytte Google Analytics, men vi har  aktiveret indstillingen ”anonymizeIp” for Google Analytics.

 

>> Hvordan vi indsamler oplysninger?

Vi indsamler oplysninger på to måder:

 • Oplysninger du giver os direkte
  Personlige oplysninger eller ikke-personlige oplysninger vil aldrig blive givet, solgt eller udlejet til en tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

 • Oplysninger vi får fra din brug af websitet
  Disse oplysninger er primært ikke-personligt identificerende oplysninger. Der henvises også ovenstående afsnit "Hvordan og hvor vi opbevarer information".

>> Dine rettigheder

Du kan til enhver tid -

 • se alle de oplysninger, vi har om dig
 • få rettet oplysninger som måtte være ukorrekte eller vildledende
 • retten til at blive glemt, dvs. at vi sletter eller anonymiserer alle oplysninger, vi har om dig
 • du har ret til at modtage alle oplysninger, du har givet til os, som vi opbevarer, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)
 • du kan klage over os til din lokale databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet)

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en uddybning er du velkommen til at skrive til os på .