PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - Event TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK

Mandag d. 21. august 2023

Bizz Up, Event, indlæg, temamøde, tidsoptimeringVidste du, at 70% af forsøgene på forbedringsinitiativer fejler!

 

Der opstår ingen innovation, kreativitet eller incitament til at udfordre os selv og forandre situationen til det bedre uden en fast forankret, fælles forståelse af værdiskabende kultur for at udnytte tid og ressourcer bedre.

 

I samarbejde med Camilla Sevelsted og www.BizzUp.dk EVENT TEAMET er vi på scenen igen og denne gang under temaet:

TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK

 

Konsekvensen bliver nemlig FIGHT-WORK, kampen om mine og dine holdninger, mine og dine værdier og overbevisninger - bevidst eller ubevidst. Kampen om hvordan vi mennesker bedst arbejder sammen, og hvordan systemerne omkring os skal indrettes for at opnå en optimering.

 

Det underholder Peter Ashton Hart, ekspert i mental forretningsudvikling og Tom Klan, ekspert i tids- og ressourceoptimering i samarbejde med Bizz UP i Nordisk Film Biograf Randers.


Kom og hør om deres viden, indsigt og erfaringer. Det tager kun 90 minutter. Men i de minutter bliver du både underholdt og får inspiration til, hvad der ligger og gemmer sig i et effektivt, samskabende TEAM-WORK, og hvordan du undgår, at dine initiativer med optimering fejler og ender i ’70% kurven’ som FIGHT-WORK. FIGHT-WORK har ingen værdi - og er spildtid, som koster dyrt.

Din nysgerrighed er altafgørende for en sikker vej frem til succes. Den bringer dig selv og andre til at tænke, mærke efter og sammen skabe fundament for en værdiskabende kultur med et bæredygtigt overskud i din hverdag, dit Team og din organisation.

Nysgerrig?
Tilmeld dig her: https://lnkd.in/ewp39FXV
Tilmeldingsfristen udløber fredag d. 25. august 2023 kl. 09:00.

Vi inspirerer, deler viden og erfaring med alle. #plusdintid