PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - Vi er pakket og klar til at opstille på vores stand, når dørene slås op til "NÅR INNOVATION LYKKES - PÅ TVÆRS 2024"

Tirsdag d. 2. april 2024

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

Læs også LinkedIN Posten her.

Vi er pakket og klar til at opstille på vores stand, når dørene slås op til "NÅR INNOVATION LYKKES - PÅ TVÆRS 2024" den 11. april i Aalborg kl. 10:30 - 16:30.

Arrangementet finder sted på SOSU Nord, På Sporet 8a, 9000 Aalborg, og det bliver arrangeret af Danish Life Science Cluster & SOSU Nord.

Besøg vores PLUSTID-stand og bliv inspireret af vores velgennemprøvede innovative Trolley-løsninger og kombinationer af disse, som både letter og styrker pleje- og sygeplejesituationen.

En SOSU-ASSISTENT i ældreplejen udtaler:
"Jeg skiftede arbejde til et andet plejecenter, men ombestemte mig og kom tilbage til det plejecenter jeg forlod, kort tid efter." Hvorfor?
"Det andet plejecenter havde ikke Lean vogn løsningen, Care Service
Trolley. Derfor!"

Få en demo og oplev irl:
✅  Care Service Trolley COMBI: En to-i-en løsning med en mobil, effektiv og specialdesignet arbejdsbord samt et mobilt depot.
✅  Care Trolley SOLO / COMBI: Et mobilt, effektivt og specialdesignet arbejdsbord med eller uden kontor, der kan bruges som fast møbel i boligen og/eller som en mobil enhed, der følger personalet - og effektiviserer dokumentationen.
✅  Service Trolley SOLO: Et mobilt depot med forsyninger af udvalgte plejeartikler, remedier og andre nyttige ting i forbindelse med plejeopgaverne.
✅  Trygheds Trolley SOLO: Skab trygge rammer i borgerens/patientens terminalfase og ved dødsfald med en mobil Trygheds Trolley.

 

mentale-sundhed-nysgerrig-bedre-trivsel-stoerre-arbejdsglaede-bedre-faellesskab-bedre-tvaerfaglige-samarbejde-bedre-udvikling-af-vores-faglige-kvalitet-sociale-kompetencer

 

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

Vi deler inspiration med alle. Ring på 7023 1716 eller skriv til info@plustid.dk.