PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - 'Brug omvendt tænkning: OPTIMÉR FØR DIGITALISERING!

Mandag d. 18. december 2023

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavlerLinkedIN Post -🎤”Brug omvendt tænkning: OPTIMÉR FØR DIGITALISERING! 

 

Ellers risikerer vi, at de resultater, vi efterstræber, går tabt!”, siger sygeplejerske Lisa Katharina Holsaae Klan.

Lisa fortsætter: 🎤”Digitalisering inden for omsorg- og sundhedssektoren er en vigtig dagsorden i Danmark. For at opnå succes er der specielt én meget væsentlig faktor, som ikke får nok fokus generelt.

Det er vores TID ⏱ !

Som sundhedsmedarbejder skal vi være i NUET og bruge vores faglighed sammen med borgeren/patienten og kollegerne i en hverdag med højt tempo. Det kan derfor være meget vanskeligt at indføre nye digitaliserings-løsninger UDEN samtidigt at anerkende, at det tager TID.
I stedet opleves det som en EKSTRA byrde, der presses ind over hverdagens eksisterende rutiner i og omkring kerneydelsen”.

🎤”Nogle gange skal man tænke omvendt!”, siger Lisa.

Hun fortsætter: 🎤”Det er ikke fornuftigt at indføre digitaliserings-løsninger OVENPÅ et fundament af eksisterende rutiner og arbejdsgange, hvis disse ikke forinden er blevet optimerede og vi har fået frigjort tid og ressourcer til indarbejdning af de nye digitaliserings-løsninger.

Vi skal være klar med tid og ressourcer til at modtage digitaliserings-løsningerne så relationen til borgeren og patienten forbliver intakt, og vi kan bevare kontinuiteten. Hvis det ikke sker, kan det skabe modstand, forvirring og øget pres med mange usikre situationer i en hverdag, som i forvejen er fyldt med højt tempo.

Man er derfor nødt til at tænke digitaliserings-løsninger og teknologi sammen med de daglige, fysiske opgaver og deres arbejdsgange – som en NATURLIG HELHED.”

Tak til Lisa Katharina Holsaae Klan for interviewet siger ekspert-teamet fra https://www.plustid.dk/ og Care Service Trolley