PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - A TAKE AWAY fra eventet i sidste uge TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK

Mandag d. 4. september 2023

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

 

Det var en kæmpe fornøjelse i sidste uge for @Peter Ashton Hart og mig, da vi præsenterede vores temaindlæg ‘TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK’ for Netværk Randers i samarbejde med i samarbejde med Bizz Up.

 

 

 

A TAKE AWAY -

😲 Hvad har PLASTICITETS-EVNEN i hjernen 🧠 og en ‘POP’-LYD 🎉 fra et stykke bobleplast med TIDSOPTIMERING at gøre🕥?

 

Viste du, at plasticitetsevnen i hjernen (illustreret med en elastik) er afgørende for vores evne til at være nysgerrige og hver gang, vi trykker luften ud af en luftboble på bobleplasten og hører en ‘POP’-lyd, trænes vores muskel i hjernen til at være super NYSGERRIG. Fascinerende.

 

Vi ved, at medarbejdere og teams, der er oprigtigt nysgerrige, er en alt afgørende forudsætning for, at man kan TEAM-WORK’E og tidsoptimere effektivt, være værdiskabende og samtidigt få +27% bedre oplevelse af eget jobindhold. Det kan dokumenteres.

 

Modsat TEAM-WORK trækker det kaotiske FIGHT-WORK energien ud af motivationen og lysten til at gå på arbejde, og i værste fald nedbrydes man mentalt – for nogen ender det med stress! FIGHT-WORK koster dyrt på konkurrenceevnen og muligheden for at fastholde el. tiltrække nye kolleger. Ens fokus og manglende bevidsthed gør, at man hverken ser, hører eller fornemmer, at det er FIGHT-WORK’EN – på de indre og ydre linjer mellem mennesker.

 

Vi inspirer og deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.