PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - Flot dansk delegation på Plattformdagene 2023 i Trondheim

Mandag d. 5. juni 2023

 

plattformdagene, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler 

Billed øverst tv: Vi havde en super god dialog med hhv. Louise Bang Jespersen (Den Danske Ambassadør i Norge) og Jakob Skaarup Nielsen (CEO hos Healthcare DENMARK)

 

Billed øverst th: Efter at have hørt indlæg fra Ronald Petru's (pediatric intensivist and clinical data scientist at Radboud umc) indlæg, kom han forbi vores stand og vi fik en lang og super inspirerende dialog, hvor andre interesserede også kom til.

 

Billed nederst th: Moderator Eivind Andersen (Managing Director, NTNU Technology Transfer) bidrog til at gøre Lisa Katharina Holsaae Klan's indlæg super relevant for de 70 fremmødte gæster.

 

Ambassaden har sammen med Healthcare DENMARK og fem danske virksomheder de sidste to dage deltaget i Plattformdagene 2023. Her var der fokus på forskning og innovation inden for platformløsninger på sundhedsområdet. Plattformdagene blev afholdt i tæt samarbejde mellem Region Midt-Norge, Trondheim kommuneHelseplattformenEHiN 2023, Healthcare DENMARK og Danmarks Ambassade i Oslo.

 

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

Vi siger endnu engang tusind tak til Jeff Kirk Svane og Line Sørensen for invitationen til at deltage som en del af den danske delegation sammen med DenDanskeAmbassade i Norge på Plattformdagene 1. og 2. juni 2023 i den smukke by Trondheim i Norge. Super godt arrangeret og professionelt gennemført.

 

På de to dage bidrog sygeplejerske og associeret udviklingspartner hos plustid.dk Lisa Katharina Holsaae Klan og jeg med en udstillingsstand af vores LEAN innovative Care Service Trolley løsninger. Desuden præsenterede Lisa Katharina Holsaae Klan et talerindlæg under overskriften: ‘Optimering af tid, ressourcer og dokumentationsflow i sundheds- og plejesektoren’.

 

Lisa Katharina Holsaae Klan har et vigtigt budskab i sit talerindlæg:

 

”Når man som helsemedarbejder/sundhedsmedarbejder skal være i NUET og bruge sin faglighed sammen med borgeren/patienten og kollegerne i en hverdag med højt tempo, kan det være meget vanskeligt at indføre digitaliserings-løsninger UDEN, at man samtidigt anerkender, at der skal tages højde for, at de implementeringer, man ønsker at gennemfører, ikke bliver presset ind som en ekstra byrde i hverdagens eksisterende rutiner omkring kerneydelsen.

 

Nogle gange skal man tænke omvendt!

 

Det er ikke fornuftigt at implementere digitaliserings-løsninger OVENPÅ et fundament af eksisterende rutiner og arbejdsgange i og omkring kerneydelsen, hvis det ikke er blevet optimeret og derved har fået frigjort tid og ressourcer for at give plads til at indarbejdning af de nye digitaliserings-løsninger.

 

Vi skal være klar og have tid og ressourcer til at modtage digitaliserings-løsningerne så relationen til borgeren og patienten forbliver intakt, og vi kan bevare kontinuiteten. Ellers kan det skabe modstand, forvirring og øget pres med mange usikre situationer i en hverdag, som i forvejen er fyldt med højt tempo.

 

Man er derfor nødt til at tænke digitaliserings-løsninger og teknologi i samspil med de daglige, fysiske opgaver og deres arbejdsgange – som en NATURLIG HELHED. Ellers risikerer vi, at de resultater, vi efterstræber, går tabt.”


#plusdintid

Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.