PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - Sammen som familie gjorde vi det

Torsdag d. 9. februar 2023

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

For et par måneder siden, hvor juleplanlægningen var i fuld gang, sad vi og talte sammen om, hvor 'skørt' og 'cool' det ville være at lave en film. En film, der på en lidt sjov og anderledes måde kunne vise det, Plustid prøver at fortælle:

- forskellen på oplevelsen af KAOS versus RO & TID til det, der betyder mest.

 

Pludselig sad familien i et fælles filmprojekt, hvor vi sammen brugte alle vores talenter, hver især høstet gennem mange års faglig erfaring, viden og indsigt fra foto- og filmverden, marketing, kommunikation, og sundheds-, pleje-, og omsorgssektoren.

Resultatet blev et færdigt filmmanuskript. Med det i hånden kontaktede vi en plejecenterleder, som var frisk og som sagde ja til at lægge ‘kulisser’ til, for at vi kunne gennemføre filmoptagelserne.
Kurven med kaffe, kager, slik og foto- og filmudstyr blev pakket – og afsted var vi. En fantastisk borger havde også givet os lov til at låne sin bolig. Tusind tak siger vi til hende og tak til alle personaler på plejecentret.

HVOR GODT ER VI LYKKEDES MED FILMEN?

Er det en situation du genkender? Kender du måske nogen, der har oplevet lignende situationer? Er den overhovedet relevant?

📣 Vi hører gerne din mening.

Vi siger også en stor tak til Josephine Sander KiersteinLisa Katharina Holsaae Klan og Thomas Sander Klan - for jeres indsats med hele filmprojektet.

 

Læs LinkedIN Posten her.

 

Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.