PRESSE OG MEDIER - LinkedIN Post - Er du træt og udmattet af det evige pres for at finde BESPARELSER og løsninger på PERSONALEMANGLEN?

Mandag d. 31. oktober 2022

Er du træt og udmattet af det evige pres for at finde BESPARELSER og løsninger på PERSONALEMANGLEN? Du er ikke alene.

 

mentale-sundhed-nysgerrig-bedre-trivsel-stoerre-arbejdsglaede-bedre-faellesskab-bedre-tvaerfaglige-samarbejde-bedre-udvikling-af-vores-faglige-kvalitet-sociale-kompetencer

 

Rigtig mange ledere og teams i organisationer som ældreplejen kæmper - hver dag. En kamp og et pres for dagligt at opretholde det gode Teamwork og undgå, at organisationen glider mere over i Fightwork.

Fightwork er det spirende dårlige samarbejdsklima, der truer tilliden og troværdigheden til hinanden og systemet. Konsekvenserne er: vagtplaner med mange huller, frustrerede personaler, krisemøder, sygemeldinger, opsigelser og dårlig omtale.

📣 Vend situationen til din fordel – det kan godt betale sig!

Her er 5 trin, der kan lette presset for dig: 

✅ SÆT MINDSETTET – Sikre Teamwork forankres både i det mentale og ressourcemæssige hos dig og dine kolleger i organisationen.

✅ VÆR NYSGERRIG – Udvikl din og dine kollegers måde at anskue verden på og skab et fælles værdisæt.

✅ UDFORDR STATUS QUO – ”Hvis du gør, som du altid har gjort, får du det resultat, du altid har fået”, Albert Einstein.

✅ UDFORDR VANETÆNKNINGEN – Gør det!

✅ UDFORDR DE BLINDE VINKLER – Find dem!

Vores viden og erfaringer i arbejdet med disse 5 trin viser, at de danner grobund for en attraktiv arbejdsplads med bedre tid og større overskud til kerne-opgaven, samt bedre trivsel og større arbejdsglæde.

Søger du inspiration og tips til at komme hurtigt og enkelt i gang?

Prøv med et 2-3 timers temamøde, indlæg eller seminar.
mentale-sundhed-nysgerrig-bedre-trivsel-stoerre-arbejdsglaede-bedre-faellesskab-bedre-tvaerfaglige-samarbejde-bedre-udvikling-af-vores-faglige-kvalitet-sociale-kompetencer

Vi deler viden og erfaring med alle nysgerrige.
#plusDINtid