PRESSE OG MEDIER - Fremtidens robuste sundhedsvæsen i Norge og Danmark

Fredag d. 3. juni 2022

Delt i LinkedIN Post

 

Sundhedsvæsenet i Norge og Danmark har flere ligheder end forskelle. Ikke mindst er ligheden den, at vi i begge lande har forebyggelse, diagnostik, behandling og rehabilitering i verdensklasse. De faktorer, der i disse år sætter sundhedsvæsenet i både Norge og Danmark på prøve, er imidlertid i høj grad også fælles. Det gælder øget pres fra livsstilssygdomme, aldrende befolkninger, pandemier, mangel på varme hænder samt stigende behov for moderne teknologi, som afsæt for bæredygtige sundhedsløsninger.

 

Det er en ære at vi igen er blevet inviteret til at være en af de danske virksomheder til at få en unik mulighed for at præsentere vores bæredygtige løsninger i forbindelse med seminaret 'Fremtidens robuste sundhedsvæsen i Norge og Danmark' fredag den 10. juni 2022 ved Forskningsparken i Oslo.

Seminaret stiller skarpt på norsk/dansk erfaringsudveksling og konkrete bud på løsninger for fremtidens robuste sundhedsvæsen i Norge og Danmark.

Vi har pakket og er klar til at præsentere vores koncept 'Care Service Trolley' https://lnkd.in/e2QUn-AY og de dertil hørende 'Samskabende Lean Forbedringstavler'. 

Forretningsturen op til vores norske venner og hotellet er booket. Vi glæder os til fredag den 10. juni. #plustidtid

 

Vi deler viden og erfaring med alle og bistår med implementering og effekten. Kontakt os.