PRESSE OG MEDIER - KOMMUNIKATION - EN VANESKLIG KUNSTART!

Tirsdag d. 10. november 2020

– Dine, mine og vores regler. Hvad gælder for mig?

#plustdintid, plustid, 70231716, 20661701, adfærdsfælden, blinde vinkler, vaner, lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeriVI TILBYDER

I denne tid, hvor corona-regler konstant ændres, bliver tilsyneladende klare udmeldinger til organisationens medarbejdere ofte saboteret af forældede, langsomme kommunikations-mønstre. Sådanne mønstre styres af det ubevidste sind og kører per automatik. Så de skaber ofte følelsen af utilfredsstillende og mangelfuld information, som ikke taler til 'mig' og som ‘jeg ikke forstår'. 

 

Det skaber grobund for FORVIRRING, MISFORSTÅELSER og UTRYGHED blandt medarbejdere, Teams og ledere – og kan skabe farlige og alvorlige situationer!

 

Et Team-samskabende forbedringskultur arbejde, er nøglen til en hurtigere, mere effektiv og forankret mindset af skiftende procedure, retnings-linier og regler – med ejerskab.

  

Er du NYSGERRIG på at vide hvad en værdiskabende arbejdsplads kan gøre mere for dit Team - arbejdsglæden og trivslen? Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os en 1 times gratis sparring og inspiration.