PRESSE OG MEDIER - Blev du færdig med din opgave - eller afbrudt?

Søndag d. 26. april 2020

Oplever du også, at blive afbrudt hele tiden! Det kan være der hele tiden dukker andre ting op, end det du havde planlagt. Eller der tikker mails ind, din kollega snakker til dig, imens du er i gang med noget andet. Den uforudsigelige arbejdsdag fylder mere og mere. Hvad gør vi ved det? 

 

krise, covid-19, MODCORONA, SMARTERE, HÅNDTERING, SMITTE, ARBEJDSMIJLØ, BÆREDYGTIG, FAGLIGHED, TRIVSEL, ØKONONI, lean, trivsel

39 procent har spildtid på arbejdet hver dag!

En markant del af den danske arbejdsstyrke spilder hver dag tid på arbejdet på grund af forstyrrelser, viser ny rundspørge. Færre afbrydelser og mere effektiv arbejdstid kan give Danmark en årlig gevinst på flere milliarder, vurderer cheføkonom. Det skriver OLE OBITSØ i magisterbladet 2018.

 

Og tankevækkende!

Undersøgelse omkring afbrydelser i arbejdet viser, at 41% af de arbejdsopgaver, vi starter på, ikke bliver færdiggjort, fordi vi bliver afbrudt og derefter ikke kommer tilbage til opgaven.

 

Gennemsnitligt tager det os 15-20 minutter at få startet op på opgaven igen efter afbrydelsen. Gad vide hvad dette koster af tid, penge, sygemeldinger m.m. på en gennemsnitlig arbejdsplads? Dit gæt er lige så godt som mit, men det er ikke småpenge der bliver fyret af på denne konto. Uddrag af artikel skrevet af Hans-Henrik Nielsen, stressakademiet.dk, og med tilladelse til at citeres herfra.

 

For rigtig mange er arbejdsrelaterede stress medvirkende årsag til et dårligt arbejdsmiljø. Hvad betyder det for trivslen og effektiviteten din organisation?

 

Tag en let beslutning!

Så, hvad skal der til for at få gang i en din design af en værdiskabende kultur i din organisation og slippe af med afbrydelserne? 

 

NYSGERRIG? Fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.