PRESSE OG MEDIER - Føler du dig TRYG eller UTRYG ved en 'genåbning af din arbejdsplads'?

Tirsdag d. 12. maj 2020

krise, covid-19, MODCORONA, SMARTERE, HÅNDTERING, SMITTE, ARBEJDSMIJLØ, BÆREDYGTIG, FAGLIGHED, TRIVSEL, ØKONONI, lean, trivsel

I en længere periode har mange oplevet en hjemmearbejdsplads, hvor det har været trygt og godt at opholde sig i forhold til den udefra kommende ”lurende usynlig fare i omløb”. Trygheden er skabt af en families sameksistenskultur med et fælles værdisæt, fælles viden, fælles adfærd og fælles rutiner.

 

Nu genåbnes arbejdspladserne til en ny verden, hvor vi skal forholdes os til kolleger, som ALLE kommer med forskellige værdisæt og forskellige  overbevisninger om, hvordan man agerer i forhold til den lurende fare.

 

Hvad betyder det for din tryghed og organisationens trivsel?  

Organisationens kollegiale sameksistenskultur har været sat på standby efter en længere periode i isolation fra kollegerne. Så, hvad kan man med fordel gøre?

 

>> STOPPE OP - og gribe en unik mulighed. Genåbne med et nyt FÆLLES VÆRDISÆT og derved SKABE TRYGHED!

 

seminar, værkstekurser, krise, covid-19, SMARTERE, HÅNDTERING, SMITTE, ARBEJDSMIJLØ, BÆREDYGTIG, FAGLIGHED, TRIVSEL, ØKONONI, lean, trivsel

NYSGERRIG? Fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.

 

Start fx. med et seminar eller værkstedskusus.

 

 

#værdiskabendekulturer #plusdintid #værdifuldarbejdsliv #effektivarbejdsmiljø

 

Why good leaders make you feel safe,

Lyt og bliv inspireret af en af de førende trendsættere Simon Sinek om DANGER og SAFE zones i forhold til lederadfærd og organisationer.