PRESSE OG MEDIER - Plustid deler viden og erfaring med Norge

Torsdag d. 5. december 2019

lean, norge, helse og omsorg, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndelerFormålet og de forventede resultater er at komme ind på det Norske marked og gennemføre møder med relevante beslutningstager ved ældrecentre og ældreomsorgen i Norge.

 

Det sker med støtte fra Mia Louise Kråkstad, der til dagligt arbejder for The Trade Council, Danmarks Ambassade i Oslo. Mia kommer med sine mange årige erfaringer som adviser indenfor Health & Tech.

 

I Norge søger man inspirationer bl.a. fra Danmark i forhold til at udvikle den Norske ældreomsorg, så den bedre kan modstå fremtiden udfordringer.

 

Disse udfordringer ligger indenfor ”helse og omsorg”, som befolkningen har givet udtryk for, og den er stærkt stigende indenfor de sidste 4 år.15% af befolkningen mener, at det vigtigste regeringen må prioritere er at forny, forenkle, og forbedre helsetjenesten.Endvidere, at der er en ”betydelig underdekning” i forhold til helsepersonaler frem til år2035! Check oplæg fra Eva Fosby Livgard Helsepolitisk barometer 2019.

 

Vi vil bidrage de Norske helsepersonaler med at undgå faldgrupperne! Dette gøres ved at arbejde med tværgående, Lean værdiskabende Team-kultur i organisationen og opnå en vedvarende, bæredygtig effekt, som frigør værdifuld tid og ressourcer til kerneydelsen. Grobund for en attraktiv, samskabende faglig arbejdsplads med bedre trivsel og bedre plads til den borgernære tid. 

 

Det bliver rigtig spændende at videndele med vores Norske naboer.

 

Plustid Teamet

Kontakt os eller team op med erfaringerne