PRESSE OG MEDIER - Lean i ældreplejebyggerier

Fredag d. 7. februar 2020

lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndeler"I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger".

CITAT FRA TIDL. BORGMESTER I FREDERIKSBERG KOMMUNE, JØRGEN GLENTHØJ

 

Citat fortsat: "Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj. Det har Akaciegården bevist”.

 

LEAN-baserede arbejdsgange for personalet har været et hovedfokus, for at skabe rationelle rumforløb og korte afstande for alle medarbejdere som øger driftseffektiviteten betydeligt. Læs en spændende artikel om Plejecentret Akaciegården udgivet af RUMSANS.dk.

 

Hos Plustid.dk er vi rigtig glade for at have bidraget til, at "bæredygtig Plustid LEAN til ældreplejen" har gjort en forskel for Akaciegården. Udtalt om det nye plejecenter: - Folk må ikke sige, … ”Jeg skal aldrig på plejehjem”, men i stedet, …”hvis jeg skal på plejehjem, så vil jeg gerne bo på Akaciegården”.

 

Plejecentret Akaciegården - Det bedste sted at bo og arbejde, ved at tænke bæredygtig LEAN ind i byggeriet

#SKABmereTIDtilKERNEYDELSEN designet af Plustid.dk

 

God weekend

Plustid Teamet

Kontakt os eller team op med erfaringerne