PRESSE OG MEDIER - Medlem af VIBORGegnens Erhvervsråd

Tirsdag d. 17. september 2019

lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndelerPlustid har siden 2006 udfordret vanetænkningen og arbejdet med værdiskabende kulturer hos rigtig mange organisationer landet over.

 

Mere end 1800 personer har lært hvordan man bringer organisationens kompetencer, viden og erfaringer i bedre Lean-spil med Teams, der trives.

 

Det har betydet, at medarbejderne har fået frigjort tid og ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter. Resultat - færre afbrydelser og væk med tidsrøverne, plus en ekstra gevinst - en glædere arbejdsdag uden stress og jag.

 

Vi ser vores medlemsskab af VIBORGegnens Erhvervsråd som en fantastisk mulighed for at mødes med nye forretningsdrivende - og andre nysgerrige - for at fortælle de gode historier, der skaber overskud samt dele ud af vores viden og erfaringer.

 

Tak til erhvervsdirektør Henrik Hansen og hans Team for en varm velkomst. 

 

Nysgerrig?
Vi tilbyder 2 gratis timers sparring - og leger med din organisations værdikæde og synliggør potentialet i en ny vinkel. Ring til os på tlf. +45 7023 1716 eller send email til info@plustid.dk og vi kommer forbi til et uforpligtende møde.

 

Plustid teamet