PRESSE OG MEDIER - FaceBook opslag

Tirsdag d. 21. august 2018

ældreplejen, hjemmeplejen, kontor, trim,lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndelerHAR STRESS SNEGET SIG IND I DIN HVERDAG?

Stress koster mange penge – og er spildtid!


”Flere og flere føler sig stresset på jobbet …” er et citat fra en artikel i Politiken den 9. august, skrevet af journalist Helene Navne og Anders Legarth Schmidt. Artiklen henviser til en ny analyse, som viser, at

 

  • "antallet af lønmodtagere, der oplevede symptomer på stress, steget med 11 procent fra 2012 til 2016
  • i det offentlige er stigningen på 20 procent – hver fjerde lærer og pædagog oplever nu stresssymptomer
  • hos FOA’s medlemmer, bl.a. sosu’er, er det næsten hver tredje”

”Der er god økonomi i at få bugt med stress”, er et andet citat fra en Politiken-artikel, der er skrevet af Helene Navne tidligere på året. Hun skriver endvidere; ”Det er nemlig dyrt at gå ned med stress. Både for den syge selv, arbejdspladsen, forsikringsselskaberne og skatteyderne".

 

"Hele tre millioner kan det koste i tabt livsløn, hvis man har en løn på lidt over gennemsnittet, er 30 år og bliver så syg af stress, at man mister arbejdsevnen, viser beregninger fra pensionsselskabet PFA. For en virksomhed kan bare 12 ugers sygemelding koste over 100.000 kroner i nettolønugift med videre for en person med gennemsnitslig løn og pensionsbidrag. Og hertil kan man lægge besværet med at finde en vikar, mens kollegerne i mellemtiden må løbe stærkere”.

 

Læs hele Politikken artiklen her: Flere og flere føler sig stresset på jobbet - pædagoger og lærere er hårdt ramt


OVERRASKET?

Har du regnet på, hvad det koster din organisation, når stress rammer jeres hverdag? … eller hvor meget tid der spildes i besværet med at finde en vikar, som 100 procent kan dækkes ind for en stressramt kollega?

 

NYSGERRIG

Hvad vil det betyde for din organisation, hvis årsagen til stress blev fjernet?


Plustid teamet

Kontakt os

 

Del gerne med dem du mener dette opslag kunne være relevant for - Tak

https://www.facebook.com/Plustid/