PRESSE OG MEDIER - Her er Lean ikke gået af mode - FOA artikel

Mandag d. 18. juni 2018

LEAN, FOA SOSU bladet, Anne Guldager, mere tid, effektivisering

På plejecenteret Akaciegården trives metoden Lean i bedste velgående. Det går nemlig aldrig af mode at effektivisere sit arbejde, mener man.

 

Sådan indleder journalist og redaktør for FOA Social- og Sundhedsafdelingen Anne Guldager i en artikel udgivet i FOA Bladet juni 2018.

 

Når Akaciegården anvender Lean, sker det ikke for at spare personale, men for at spare personalets tid, så den kan bruges sammen med boberne.

UDTALELSE FRA SYGEPLEJESKE OG LEAN-ANSVARLIG HANNE KLÄNING

 

På Akaciegården har man arbejdet med principperne fra Lean i ca. 10 år, og med nedrivningen af det gamle plejehjem og opførelsen af et splinternyt i 2016 tog man skridtet fuldt ud og byggede "leansk" med fokus på at mindske spildtid og ineffek­tive arbejdsgange.

 

Download artiklen fra FOA SOSU bladet juni 2018 her: Download: FOA SOSU juni2018 - Her er Lean ikke gået af mode (pdf - 1,1 MB)

 

Læs hele artiklen på side 22 i FOA SOSU bladet udgivet juni 2018 skrevet af journalist og redaktør for FOA Social- og Sundhedsafdelingen. Foto af Mark Knudsen, Monsun.

Link til bladet her: http://www.e-pages.dk/sosu/94/ - søg side 22.

 

Lean rådiver hos Akaciegården gemmen mere end 10 år er udviklings-teamet fra Plustid. Det handler om bæredygtig LEAN ledelses- og forbedringskultur med trivsel og effekt. 
Kontakt os