PRESSE OG MEDIER - Sådan har plejehjem fået mere tid til nærvær

Torsdag d. 11. januar 2018

LEAN-Plejevogne - På plejehjemmet Akaciegården på Frederiksberg er LEAN-filosofien en del af stedets livsstil. Læs om fem tiltag, der strukturerer de praktiske gøremål, så der frigives mere tid til pleje af borgerne."Hvem ønsker ikke at nå mere på den samme tid og styrke fagligheden? Nej, vel."

 

Sådan starter seneste artikel skrevet af journalist Irene Aya Schou og udgivet på vpt.dk den 09/01/2018. Artiklen kan læses i sin fulde længe her

 

Mere tid, nærvær og faglighed - Undgå kaos skab orden

Læs mere klik her - careServiceTrolley.plustid.dk

 

Artiklen fortsætter med ...

"På plejehjemmet Akaciegården i Frederiksberg Kommune er man gået "all in" på at optimere arbejdsgangene og har gjort LEAN til en livsstil.

 

De seneste seks år har plejehjemmet gennemført ét langt LEAN-forløb. Alt fra plejerutiner, indretning og indkøb af artikler, lagerstyring og design af plejevogne er kommet under luppen.

 

Det er sket for at få mere tid til det vigtigste - pleje og omsorg af beboerne og undgå afbrydelser i hverdagen. Læs her om fem konkrete tiltag, der giver personalet mere tid til pleje af borgerne, og som øger trivslen for både beboere og medarbejdere.

 

Akaciegården har fået hjælp af konsulentfirmaet Plustid, der også står bag konceptet."

 

For yderligere information kontakt os her.

 

Dette opslag er med tilladelse af Irene Aya Schou Viden på Tværs.